Call center szolgáltatás

Az Interswitch Kft., az Első Hazai Virtuális Call Center szolgáltató. Munkatársaink magas szintű kritériumrendszernek tesznek eleget, továbbá tréningprogramokon folyamatosan képzik magukat. A telefonhívásokat gyorsan, hatékonyan, udvariasan és rugalmasan kezelik, mindig precízen végrehajtják a kedves partner utasításait. Operátoraink angol és magyar nyelven kiválóan tartják a kapcsolatot, illetve fogadják és kezdeményezik a telefonhívásokat.

interswitch.hu

Milyen tevékenységekkel szolgálunk a kedves megrendelőinknek?

Szolgáltatásainkat ügyfeleink elvárásaihoz igazítottuk legyen az virtuális titkárnő szolgalat, telemarketing szolgáltatás, üzenetközvetítő szolgalat, vagy teljes körű ügyfélkapcsolat. Elvállaljuk a postázási feladatokat, ellenőrizzük az adatokat, és átfogó piacelemzést készítünk. Vállaljuk televíziós hirdetéseire érkező telefonok kezelését, és az új megrendelők adatainak rendszerezését. Vállalata nevében válaszolunk telefonhívásaira magyarul és angolul. Megkönnyítjük titkárnője munkáját, mikor az összes vonal foglalt. Vállaljuk televíziós hirdetéseire érkező telefonok kezelését, és az új megrendelők adatainak rendszerezését.

referenciák interswitch.hu

Kik lehetnek az ügyfeleink?

Magánszemélyektől a kis és közepes vállalkozásokig, valamint a multinacionális cégekig, mindenki. Az internetes oldalunkon további érdekességeket és adatokat találhat az Interswitchről, illetve a referenciáknál megtekintheti a jelenlegi partnereink felsorolását is. Az Interswitch Kft. rá a garancia, hogy nekik már nem lesz több elveszett hívásuk, megrendelésük és ügyfelük. Őszintén reméljük, hogy a cégünk hamarosan Önt és a vállalkozását is a kedves partnereink között köszöntheti!

Weblapunk: www.interswitch.hu