Játék webáruház

Sporteszköz? Gyerekjáték? Igen, a Fabuland webshopban, ahol sportszereket, kerti bútorokat, játékokat és egyéb termékeket lehet megvásárolni kiváló áron.

Termékkínálatunk széles körben áll vásárlóink rendelkezésére! Az év minden időszakának, szezonjának szabadidős termékeivel rendelkezünk, és próbáljuk a hozzánk ellátogatók igényeit teljes körűen kielégíteni! Kiemelt termékeink közt szerepelnek a Curver, Flair márka kerti bútor termékei, valamint a Diapolo és a Lancast sport minőségi termékei.

 Fabuland webshop

Üzletünk Pestszentlőrincen a raktárunk közelében található ahol nem csak az online áruházunkban lévő termékek közül is válogathat! A kiválasztott terméket személyesen, itt is természetesen átveheti, időpont egyeztetés esetén! Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett! Kerti bútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet! Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljes körű bemutatására.

Termékeink, megnézhetőek weboldalunkon:  www.fabuland.hu