Thai masszázs Budapesten

A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A nyújtó-feszítőfogásokkal a masszőr valamennyi ízületet, izomcsoportot átdolgoz, megszüntetve a bennük levő energiablokkokat.

A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.

Amikor az ember egészséges az életenergia akadálytalanul áramlik benne, viszont, ha elzáródik, akkor az energiaáramlás zavara hosszú távon komolyabb betegségeket okoz. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer. Hatására nem csak megszabadulunk a feszültségektől, hanem könnyűnek, felszabadultnak érezzük magunkat; úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.

A thai masszázs hatásai közül - a keringésre, szervekre, mozgatórendszerre gyakorolt hatás mellett - a következőket lehetne kiemelni: relaxálás, feszültség - és fájdalomcsillapítás, stressz csökkentése. Jellegéből adódóan kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek kezelésére, és komoly szerepe lehet vegetatív zavarok, pszichoszomatikus panaszok enyhítésében is. Életminőség javító hatása úgy az egészségeseknél, mint a betegeknél kiemelkedő.

Egy kellemes thai masszázshoz látogasson el hozzánk a Soroksári Auchan-ba, ahol várjuk szeretettel. Weboldalunk: thai-masszazsbudapest.hu